måndag 20 april 2015

Ännu ledig dag

Solig dag och jag är ledig. Underbar tid som väntar. Jag har lovat Maja att fixa hennes nya telefon, hon har verkligen väntat på de ögonblicket.

Idag hoppas ja att vi får höra om någonstans att bo idag. Minonna och jag pysslar hemma. Kramar i massor höres senare

Ikea Väla Hyllinge

Ja efter kl 13.15 har de gått i 120 . Först åkte vi så Ellen fick göra hål i öronen .

Solen och Ellen lyste ikapp. Med tjejligsn i bilen så drog vi vidare till Ikea .och de känns att man kommer från landet  för ja har väll aldrig drömt om att köra under ikea och parkera.
Så de va stort .Passade på att äta där också. De brukar alltid gå hem den maten. Fick med mig lite värme ljus tillbringare baksaker . Och mera glas.

Vidare från ikea för att leta skor till Linn och Ellen. Och få gå inne i Väla köpcentra så möe affärer de fanns där. Till barnens lycka så hade de en affär de kunde bygga en egen Nalle eller gosedjur och få födelse bevis på . Få hjärta i dess kropp. Man kunde även köpa kläder och skor och fullt med saker te denna nalle.

Med glada barn i bilen åkte vi vidare till Hyllinge för mat inköp.
Vidare hem med nu trött mamma och slitna men lyckliga barn. Lite tv hann vi med . Sofias änglar såg vi på eller hörde kanske man ska säga. Grinar så man ser ju inget. Nu tar ja kvällen mina vänner kramar i massor