söndag 18 september 2016

sängplatsen

lite bilder

helgen

Fredag hade vi fredagsmys med chips och fångarna på fortet på tv . sen när de små somnat såg vi andra på film.
De fick bli Harry Potter.

Lördagen var de sova länge , kl 8 så de kanske anses som sov morgon för min kropp. Jatjejerna sov betydligt längre. Sen va de melidikrysset och direkt efter de så skulle Ellen på kalas.

Pratade med Ronny och Ingelie och ja fick deras gamla säng , då de blev perfekt för mig och få en go säng med tempur madrass.
Efter Ellen komhem från kalaset så åkte vi iväg till Kil för att hämta den. Hade även med brio tåg bana till Frans och knäpp och lek byggklossar.

Lite kaffe och fika hann vi medinnan vi åkte vidare , hemma hade Lea, Linn och Moa börjat med maten. Vi åt och fixade till min nya vrå till sängen.
Så skönt att få en större säng, hundarna tar lite plats men att ha 180 cm å breda ut sig va inte dumt.

Söndag hade bokat tvättstugan och bara slapp dag,inte så dumt. Vi gjorde även lite läxor Maja och jag. Förberedelser för en ny skolvecka som dock blir bara 4 dagar. För vi har ju marten här i Säffle på fredag och då har barnen ledigt.

Nu har hundarna varitpå sista kisserundan för kvällen så nu skaja sova. Klockan ställd på 06.00 och då blir de till att väcka lite tjejer som ska sminka sig en del drar sig lite extraoch struntar i sminkningen. De skönt de .Vackra är dom ändå.

Nu sover hela lägenheten ungar,hundar och nu blir de dags för mig också.

Var räddom er och sov gott kramar i massor.