fredag 6 maj 2016

Mått dåligt nu bra bestlut

Hej alla ja har varit lite låg ang min värk i knä. så de jobbigt å varit hemskt att inte kunna jobba.
Ja var till ortopeden 20 april nu och ja visste jag vägde för mycket min önskan är att gå ner i vikt.
Hade även en tid till Lund Aleris för att gå genom en konsultation om en gpb operation.

Ja hade en dröm att få igenom detta för att mina knän ska må bättre och kanske kunna skjuta på operation av knä,om ja tappar vikt.
Vilken personal vilka doktorer och dietist ja fick möta där i Lund. Där man blev bemött med respept förståelse.
Efter en hel förmiddag och blodprov vägning mått tagning fick man nu veta om de gick igenom.

Doktorn sa detta ser bra ut när vill du bli opererad, varpå en sten föll från mitt hjärta. Svarade gärna innan maj månad är slut 😁
okej går de bra den 3 maj ? om en  vecka ?  Ja tack , gick ut till ssk fick veta när ja skulle va där. kl 8.00 3 maj i Kristianstad på Aleris.

Ut till min fina vän Stina som satt och väntade på mig när ja såg henne bröt ja ihop av glädje och rädsla fast mest glädje och jävlar anamma.

Påväg hem satt jag i ett lyckorus . Hem och Planera fast först åt vi lite lax och potatis som en sista måltid 😀.

Ringa mina barn och berätta annars var redan barnvakt klart och de kändes så härligt. På med drinkdiet, de gick suveränt.

Den dagen det var dags att åka till Aleris i Kristianstad ,fick en go kram av Stina sen fick ja bli med sköterskan. De var dags att väga in sig  ja hade klarat den vikt nedgång ja skulle klarat. Fick mitt band svara på frågor och fick lite medicin visades runt och fick mitt rum , eget rum de lyxigt.
Sen kom de med kläder satte dropp och fick lite tabletter, snart var de dags. Blir att köra sin egna säng ner till operationen. Väl där inne på operrationen fick man många glada ansikten så man blev lugn och kändes tryggt
Att va i så goa händer, fick räckna till 10 men kom bara till 6 med mycket ansträngning 😀

Operationen gick bra var uppe igen på uppvaket vid 10. där blev man ompysslad upp i en stol efter 1 timme fast de va inte mycket förstånd i huvudet då .
kl12 var ja åter på mitt rum fick försöka orka ta fram telefon så ja kunde ringa mina barn och tala om att ja var i liv.

Min dag bestod av att sova upp och gå och så trygg och omhändertagande och super go personal har ja aldrig skådat .
De ger dom minst 10000 rosor och beröm.

Dagen efter åkte ja hem till mina älskade barn , och så kom ju älskade Evelina hem och skulle pyssla om oss och mysa en lång helg så gott.

Nu gäller de 2 veckor med flytande kost och vad som mer var tur att när de opererade mig hittade de ett brock under bröstbenet vid magsäcken, som blev borta också.

Nu vet ni va som hänt så nu börjar min resa att få bli bättre i knä tack vare operation .

Återkommer strax med mer info men mår toppen och de känns så tryggt att ha sån go personal i ryggen och dessutom ringde de och hörde hur ja mådde igår.
Kramar å styrka i massor från mig