onsdag 6 maj 2015

Akut efterlysning

Detta är ett stort rop på hjälp. Snälla hjälp mig och leta sprida att ja söker boende till mig och tjejerna . Gärna inte förlångt bort från Mellbystrand kontakta mig om ni vet något bra. Mvh kramar Maria

Ännu sjuka barn

Hej å hå inatt så började Minonna å hyperandas å ja het va hon med . Linn hade ont i halsen så hon mådde inte bra heller. Minonna är stönig så få i henne medecin är inte lätt .

Vi fick sova med öppet fönster å då kom de kallare luft. På morgonen var de vårdcentralen med Minonna å Linn.
Vi fick åter komma med Linn för hennes röda hals och Minonna fick ventolin.

Har varit lediga två dagar nu och bara försökt leta nytt boende . Men de är inte lätt.
Hittade en jättefin bostadsrätt och hade gärna köpt den men att få 230000kr är inte de lättaste .Hade velat trolla men alla säger gå te banken .Ja de skulle man kunna göra men tyvärr inte jag .

Har hittat i skummelslöv som man kan hyra men de blir inte klart förrän 2016 hösten. Ja ha var ska vi bo innan dess ska ju inte behöva gifta mig för och få bostad. Jag vill klara mig själv och inte vara någon te besvär. Saknar min bäste vän å stora dotter . Hur möe som helst men vet ju att hon trivs i Stockholm å där kommer hon nog bli kvar. Mina söner saknar ja också. Även mina två barnbarn. Men de bättre och sakna längta 37 mil ifrån än att veta man bara är några mil ifrån och ändå inte få träffa dom. Att vara mamma och farmor kan va tufft, de har ju inte valt mig de bara så ja är deras.Men av egen erfarenhet vet jag att ibland kan vänner kunna ge mer kärlek än någon som man ska tvingas att bli omtyckt av.
Min blogg är mitt sätt och skriva av mig . Säga hur ja mår tänker och känner. Ni som bara tycker ja gnäller eller att ni tycker ja helt dum i huvudet fortsätt inte och läs mig då. Men ni som accepterar mig för den ja är låt mig få säga att de värmer. Va nu rädd om er kramar från sjukstugan i mellbystrand