lördag 11 juli 2015

Rätt eller fel

Hej undrar hur många gånger i livet man tänker den tanken.
Den kom över mig i morse...............
Nog har den kommit i mitt huvud ett antal gånger. Jag är glad att ja flyttade och vågade pröva mina önskningar . Men att behöva bo så långt från sina barn å barnbarn. De gör ont.

Och idag åker mina 6 sista hemmavarande barn på semester med sin pappa och nya tjej. De blir mysigt själv ska jag jobba mesta tiden och där emellan försöka skapa oss ett nytt hem över en längre tid i våra liv. Har nu hittat ett hus vi får ha på långsikt. Detta känns skönt och samtidigt läskigt..........

För ibland kommer tanken var ja helt ego som tänkte på mig själv å tyckte att va kul börja nytt liv och fått världens bästa jobb. Hade 7 av mina barn med mig i min flytt .
Men nu är de bara 6 st kvar . Och ibland kanske de också vill flytta nånstans.

Nu tänker ni klart de måste få. Ja visst vill ja mina älskade barn ska få bo där de mår bra. Och de kan man aldrig veta hur de växlar med känslor för nån av oss.

Men ja hoppas ju att Evelina en dag kommer närmare å att mina 6 minsta vill bo nära mig. Klart ja velat ha alla barnen nära.

Nu är detta mitt sätt å skriva av mig låt mig få göra de utan skäll tycker ni de är fel skit i å läs mina tankar och känslor.

Nej nu ska ja in och jobba hemma sov mina barn och när ja kommer sen hem har de åkt på semester. Önskar dom möe sol bad å bus.
Men älskar alla barnen å barnbarn oavsett var de bor å är .
Nyttigt att få sakna å längta ..........hur många gånger har man inte hört de 
Klart de är men ont gör de varje jävla gång man kramar dom hejdå

Kramar i massor va rädd om er och varann.