tisdag 28 april 2015

Olika kort som vi hittat

Här kommer de lite kort
Längtan efter Evelina. Vill ha långt hår 
Igen. Kramar å va rädd om er .

Snart har vi bott här 1 år idyll. Ångrar inte en minut mitt val .

Sjukstuga å längtan

Här vaknade ja tidigt vid 02.15 av en liten kruppandad Ellen å röd het av feber .De inget kul med krupp . Vi orkade somna om till kl 6.
De va dax att sätta på kaffe och sen starta tvättmaskin. Vid 6.30 kommer Moa och Lea upp så de hinner sminka sig. Va nästan sovmorgon för dom. Då ja ska till jobbet brukar de gå opp kl 5.15 då de ska va på fritids kl 6.15.

Vabbar nu några dagar de inte så kul men va gör man när barnen är  sjuka.
Linn ha heller inte mått så bra känt av huvudvärk å feber.
Vi längtar även efter Evelina som kommer å hälsar på , efter ha varit från oss 1 månad.
Ja har även hunnit med att städa och sortera leksaker i lekrummet. Då vi igår fick tapetböcker av skummeslövs färg affär. Vilken fantastisk personal å bemötande i den affär . Så lyckliga tjejer som gjorde om med nya tapeter i barbie huset . Då blev de ju roligare att få städat i lekrummet eftersom man kunde leta upp möbler å dockor.
Idag har ja även hunnit hjälpt Meekatt och Freddy att få bort ris från deras trädgård i strandhuset så de blev fint . Lagom te Valborgsmässo afton.

Letar ju fortfarande bostad som ni vet ja tjatar om. De svårt att hitta något ja letar frågar alla om de vet något. Ställt mig även i kö på lägenhet i skummelslöv som blir klart 2016 hösten .
Har även hunnit köpt en äldre saab som ja ska ha när barnen åker te sin pappa under sommarlovet. Ja har även tänkt låna ut den till Walle då han kan köra den så han lättare tar sig hit. Eftersom inte han har nån bil .
De bra när vi kan vara vänner.

Hittade lite gamla bilder på google som vi har me där.