torsdag 23 april 2015

Möe och undra över

Idag så var de jobb 7-15.45 .Idag var ja seg tyckte ja. Fast de boende på jobbet och mysiga arbetskompisar så fick man dagen att gå fort.
Efter ha hämtat hem alla och kört Ellen och Maja på kyrkis. Då passade ja och Moa på att åka till banken så swich och bank appen skulle funka.

Sen hem och laga mat idag fick de bli körv och makaroner. Efter maten satt vi och pratade om allt . Hur de varit i skolan , barns sätt att bete sig mot varann, visa varann respekt och hur vi vill bli behandlade. Ja sa att de finns nog risk att mina barn skulle skämts för mig om ja kom till skolan och mina horn skulle växt ut. För finns de något som får mig att gå i taket så är de när barn är dumma mot varann.
Och även när vuxna ljuger . Hatar att ja kan va så blå ögd. De nästan skrattretande. Även känslan när man står och inte har någon vuxen att ventilera saker med utan man ska bära de själv. Då är de risk att bägaren rinner över och allt kommer upp te kanten.
Som vuxen ska man va stark och orka med mycket. Å ja är envis och orkar mycket å gråter i tystnad därför är de skönt att få skriva av sig.
Hur kan ja gå på saker efter 20 år och tro de finns bättring vem försöker ja lura.
Men nu ska du få bittert ångra att du försökte få mig att tro på dig . Vill tro att alla kan bättra sig alla vill mig väl tills kniven sitter i ryggen .
Snart 50 år och aldrig lär mig. Men ja reser mig ännu en gång å blir mer järn hård. Vågar snart inte tro på nån även om de snällaste finns runt mig. Så när var kommer nästa slag. De ju synd om de nu skulle komma någon snäll människa som skulle säga Ja älskar dig Maria . Då skulle ja tro han är knäpp eller någon mutat han. För de finns inte i min värld att nån vill de för muren te mitt hjärta är så tjock så kommer den att falla då är de något stort.

Tack älskade blogg du får stå ut med möe. Men de mitt sätt och få ur mig känslor och va ja tänker eller mår .
Nu är de snart dax att sova. Kramar i massor