torsdag 7 maj 2015

Nytt kontrakt 31maj 2015

Hej å hå . Idag lättade ett tryck på mitt hjärta även om de bara för några månader. Men drömprinsen kanske kommer gående på stranden å säger . Du ä kvinna i mitt liv ska vi flötte i lag. Skämt och sido. Jag menar att nu kan man leta och kunna känna mer mellbystrand bor på pulsen. Som ni vet så är ja ju inte rädd för å prate. Så de känns som de kan kunna fixa sig efter augusti också. Som min hyresvärd sa vi vill ju inte sätta nån på bar backe. Så jag kan nog angagera fler goa Hallänningar som hjälper mig leta.
Har fått så mycket goa människor som hjälper till.
Kanske kan få nån ljus ide eller att ja vinner möe pengar .
Jag har ju lite sjuka barn hemma Minonna som har astma allergi krupp hosta vet inte vilken status ja ska sätta på henne. Linn som har feber och en stygg röd hals.
Sen fick ja distans healing av en underbar go vän. Ja tänker ni nu är hon alldeles stöllig. Men när hon sa att ja skulle få healing blev ja så varm i hjärtat å brännande känsla i bröstet.

Efter en stund lanade de av. Redan fredag imorgon. Då blir de lite doktors besök igen och få en inalator till Minonna och en till Ellen . Lite pappers arbete. Följa med Lea och Moa så de får hämta sina idekort.
Få ha fredagsmys med tjejligan å familjen Birgersson. Hoppas på fint väder så man kan få hänga tvätt ute .
Jag pratade med en go vän som hjälper mig leta bostad också .Detta va på förmiddagen så såg han på mig och log du ser lite sliten ut Maria . Ja de är jag sa ja när man inte vet var man ska ta vägen. Men ja har i alla fall bostad från hösten 2016 sa ja och skratta. Då log han igen å sa du kan skratta och va positiv ändå. Japp de kan ja fast i hjärta gnager de . Men då några timmar ringde min hyres värd och sa konrtaktet va klart. De känns skönt att få mer tid att leta. Var rädd om er och varann . Kramar i massor . Glöm inte le de kan betyda något för nån som du möter.