måndag 10 oktober 2016

sin släkt väljer man inte

Jag har funderat länge på detta. Sina släktingar väljer vi ju inte. Fast inget nån helst pratar om. Jag har två äldre syskon eller rättare sagt 1 äldre som vill ha mig som syster och en som inte vill va mitt syskon.

De fick ja sagt i mitt ansikte en dag för många många år sen . De ekar i mitt huvud än idag. Att veta att du inte ville ha mig som lilla syster utan du skämdes tyckte synd om de män som skulle behöva möta mig i sitt liv. Eller du kunde säga va är de för nån stackare som du lurat nu . De kändes , men ja klarar de också. Ja har inte dom pengarna å inte de företag du har å arbetat upp . Men ja har dom som älskar mig å tycker om mig för den ja är. Men en sak är du proffsig med du dömmer inte mina barn utan de ser du och de ja glad för .De har varit hos dig å så de stora barnen vet vem du är ja även mina små fast de har lite svårare å förstå varför vill han inte ha dig som lilla syster.

De klart de känns . Men ja har alltid sången ja reser mig igen så då tänker ja att ja är starkare än du . Har 10 fantastiska barn som ger mig styrka å kärlek . Och min önskan att aldrig dom ska behöva säga eller höra dom orden från sina syskon. Men de kan man aldrig veta men att se sina föräldrar tycka de jobbigt att vi syskon inte håller ihop vet ja de gör ont. Men ja kan inte mer än va glad att 1 av er vill ha mig även om ja gjort fel å inte är felfri så får ja höra kram älskar dig från 1 iallafall . Så skönt och få berätta hur ja mår av detta  kram i massor

test från mobil

Hej alla goa är bara inne å testar om de går å skicka text om de inte vill ta med kort från mobilen kram på er