torsdag 15 september 2016

Banken tvätten å slapp kväll

Hej igen ja vi hann till banken och fixa Linns kort på banken. Fast konfa fick vi skippa idag då  Moa är sjuk och Les kom hem med  huvudvärk .
Efter Linn och ja beställt bank kortet. Gick ja ut till stolarna ute på gården och drack vatten och korsord.Även grannen kom och prata en stund och även min gamla svägerska.De mysigt även lilla mor kom med lite glass och klementiner.

tvätten blev klart säng har ja  beställt en svart  180 säng så ja och hundarna får plats .

Sen såg ja på  halv åtta hos mig och bytt är  bytt.

men nu mina vänner så ska ja sova, så ja orkar väcka Evelina.❤
kl ringer 5.30.
ja satt i soffan å hörde  ja konstigt  ljud trodde dd va en geting som surra då va dd  Zimba  som  snarkade .

kramar i massor 🎂💕🎂💕

sommar värme ❤

Ja då är de torsdag och soligt som en sommardag. De är +23 grader ute och kl14.30 . Underbart med solen som ger oss enegi.
Annars så håller ja på få rena kläder alltså har tvättstugan, skönt å ha en tvättstuga med torkrum i källaren. Den lånsammaste maskinen tar 57 min. Den ja hade i Laholm tog över 2 timmar.
Nu har ja precis ätit med Moa , Minonna, Ellen och Maja.  De andra Linn och Lea har inte slutat ännu. Annars är ja lite lat och sitter gärna ute och njuter av solen.

Nejmina goa vänner nu ska ja gå ner å byta i tvättmakin och sen blir de iväg med Lea på info om konfrimation. Ska försöka hinna till banken och beställa Linn ett bank kort.

Har även beställt mig en säng av tomten i förtidig julklapp. min rygg skriker efter en ny säng . ☺
Vi höres senare  i kväll så berättar ja mer hur min eftermiddag och kväll varit.
kram å va rädd om er ❤