fredag 8 maj 2015

Så roligt

Ja har ju vabbat för Minonna hon har astma hosta . Vet inte om de allergi också. Har även haft feber lilla Minonna. Linn har haft en hals som är ful. Så igår hade vi lite ompysslande av sjuklingar.

Vi skulle ju försöka ha lite fredagsmys och ja grillade lite eftersom solen sken och fredagstacon bytt dag till torsdag.
Blir så ibland när sjuka barn får önska mat.

Lea och Moa va ute med sina kompisar direkt efter skolan. På måndag åker dom med sin klass till Hestra . Där de ska paddla , klättra , busa, mysa och minnas sexans glada sammanhållning. De hade med sig en packlista så Moa satte fart och packa. Lea slappade med sin telefon tills hon insåg att de nog ganska bra och göra som Moa . Så då blev de fart på henne.
Sen åt vi grillat myste framför tv. Vi kollade på lets dance och ack Värmland som ja bara älskar. De hade fått med dett om att blogga . Vem som hade mest läsare och så är de i denna värld. Visst kan ja hålla med de kul och se hur många som läser eller följer mig. Men inte hysterikt som en del gör. Jag har min bligg för att skriva av mig som en dag bok te mig själv å för mina barn. Sen älsker ja ju om nön vill se va vi gör å gillar mig och den ja är .
Mina barn visar ja om de vill va med och vill de inte så tar vi inga bilder just då.
Kramar i massor från älskade Mellbystrand

Älskar våren

Alla förstorar läppar prövar hur de blir