tisdag 13 september 2016

lägenheten iSäffle

Ja då har ja landat i vår nya bostad, de känns så skönt. Lägenheten i laholm fick ja lämna tidigare än va ja hade trott. Hade tur attde va ett  par som ville ha den direkt 1 sep och de kändes skönt.
Tjejerna har kommit iordning i sina klasser å de känner sig tillfreds. Själv är jag sjukskriven fram till oktober 13 . Varit och lämnat cv och personligt brev,till olika arbetsgivare. Och inte orolig för jobb bara jag arbetsför igen. Då ja gått ner mycket i vikt så de mycket i kroppen som ska hinna med inte bara hövve å skinn även att äta lungt inte bli svimmfärdig. Från att gått från storlek xxxl till m är för mig otroligt .
Att våga stå och se sig i en spegel undra varför endel inte hälsar på mig eller att man kan gå förbi ett skyltfönster och tänka vem fan va det, är svårt men att de tagit hjärnan på mig har de som tur är inte gjort .Ja är samma person som förr stollig, tokig,glad pratglad och älskar människor och mina barn .

saknaden efter mina stora barn och mina föräldrar,syster och vänner gjorde ju att vi flyttade tillbaka. Men saknaden och längtan efter dom ja lärde känna och tycka om i halland är också hemsk stor. Då önskar man att avståndet vore mindre,men de riktiga vännerna kommer ju ja träffa och hälsa på. Och att bli påväg att bli kär i fel kille i halland då känns de ju bra att ja flyttade tillbaka till värmland. och hoppas nån gång de kommer en prins till mig. Walle är ja klar med fast han är min vän och var ett stort stöd när ja letade bostad och grejade med allt som rörde min och tjejernas bostad flytt.

Nu ska ja försöka börja mer att blogga mer om vårt liv och va som händer hos oss.
De kommer lite bilder hur vi lever och bor .
Va nu rädd om er och varann kramar i massor från mig å tjejligan å vovvisarna.