onsdag 14 september 2016

prickar å bra samtal

idag när ja väckt alla så upptäckte ja mer prickar på Minonna, hon har varit förkyld å hostig . Trodde först de var mygg bett, men de ser mer ut som vattenkoppor. Får se hur de ser ut på henne imorgon. Men de bäst hon stannar hemma imorgon också.
Själv är ja sjukskriven så de ju bra när de blir sjuka barn,Moa var också hemma för ont i halsen och feber. Typiskt när skolan kommer igång.

Ja får ju sånna svimmnings attacker eller va en ska kalle de, ja blir yr å kallsvettas utan att ja gör mycket,ska ju snart ta mina blodprover som görs efter 6månader efter op. Men fortsätter de så får de kolla järn värdet innan. så jag har mest slappat, eller ja har ju bäddat sängar,diskat och lagat mat även hunnit gjort några havrekakor. Sen ville ja koppla in högtalarna ja fått av Christian. De va trassel av allt ihop ,men tänkte ja gör ett försök. Å japp klarade de fick sån go bio effekt vill gärna haft de som möjlighet även när ja ser på film på tv men de kanskeinte går.

Man får va glad för ja fixa till de ,redig kvinna klarar sig själv. Sen var de då dags för föräldramöte för de små tjejerna.Och hur tänkte de nu då jag som har så svårt å bestämma vilket barn ja skulle gå på. Då de va gemensamt först och sen skulle de delas upp på klasserna. Grattis hade behövt delat mig i tre delar , men ja kom på att de va så att Therese gick och fick info på förskolan och Jessica på 1-3 an så då kunde de informera mig va som sas ochja kunde gå på 4-6  an . De tur man kan utnyttja sina kompisar.

När de var slut hem och ta medicin och kvällsmat,ut med hundarna sen lite slapp vid tv. Och hann även prata lite på messenger med goe människor å då blir en varm och lycklig.
Roligt även att ha saker och se fram emot nu i höst.
Första som kommer nu blir den 22 sep då kommer min goa granne hit te värmland från halland och ska va med oss på Marten. och sen i slutet den 27 sep då kommer min kompis och extra syster Stina och är med mig några dagar.
Och i oktober ska ja på ett blogg event i Stockholm och även mysa med Evelina . Fast hon kommer ju också te marten 23 sep.

Nu ska ja lägga mig och somna med ett leende på läpparna då ja prata med person som gör mig levande å  blir sprallig och förväntansfull.
tänk att enegi kan sprida sån glädje.

Var rädd om er och varann. kramar i massor

inte bra raggnings knep

Just nu är ja fbannad. ibland undrar ja om de tror att de så att försöka charma mig genom att skickanaken bilder
Men att fånga mitt hjärta är betydligt krångligare, de ska ske genom charm ,älska mig för den ja är bli godkända av mina barn vinna deras hjärtan.
Blir glad när folk tycker om mig men för de så innebär de inte att jag tycker de okej å öppna ett sms eller på facebook å få en bild som man inte var beredd på.

Den dan ja vill ha så lovar ja att säga till. Men ja tycker gärna om å få en charmig ansiktsbild eller en bar överkroppsbild om de så vi kommit överens om.

Men bara för ja är singel mamma till10 barn är ja inte galen 😠

Har alltid haft gör goa killkompisar å de vill ja fortsätta ha och en dag kommer säkert prinsen som tycker om mig för den ja är å inte för ja fått naken bilder.

kramar alla vettiga goa killar . ni andra kan ju skicka bilder på er till lika sinnade