fredag 25 mars 2016

Glad

De mycket som händer i vår familj. som ja berättat så trivs ju inte Maja i sin skola så efter påsklovet nu så börjar hon på skplan inne i Laholm så de blir gång avstånd.
Fast innan påsken å lovet är slut så ska vi försöka njuta att mina föräldrar är här och hälsar på.

De så mysigt och få mysa med tjejerna och mina föräldrar. Mamma har gjort den operation ja ska göra så de känns ju tryggt att veta hur rem går till.

Påsklovet ska vi bara mysa och pyssla om varann. Saknar Evelina under påsk de gör ont att veta de så långt till oss. Tåget kostar skjortan inte kul.

De känns i mamma hjärtat att hon sitter själv i stockholm. i onsdags hade ja ljusparty de va mysigt å många goa dofter. Även kul de kom många folk.
Smärtan som sitter i en kropp är mindre kul. Tråkigt är även att ja inte hämtat bilen för de varit andra utgifter så vi är kompis med hallandstrafiken.
Våren har kommit till oss så imorgon ska ja lägga ut lite vårbilder. Även bilder på tjejerna och hundarna .
Moa trivs inte i sin klass som hon går nu så vi försöker byta så dessa tre år ska va positiva. Fast de verkar gå trögt blir sur ,ledsen, arg och fly fötbannad.
Ja hoppas de händer saker efter påsklovet. Annars så blir ja fbannad.

Nu huset tyst och ja har satan ont i knä, önskar de vart opererat redan och vill även gå ner 45 kg så ja blir lättare att röra på mig och kanske slippa mycket smärta.

Kramar i massor

sjukskriven ännu

hej nu hoppas ja att de ska gå fort till den 20 april då ja ska vara på ortopeden. Hoppas de kan bli operations tid snart så ja kan få rehab och komma tillbaka. Längtar efter jobbet. Men orkar inte gå eller stå för många timmar igången. så ja hade oturen att stupa ner för trappen 3 trappsteg slog i vänster knä och fick ont i ryggen.
Denna påsk kom minaföräldrar hit och vi får mysa med dom. Hoppas nu att ja fått min blogg att fungera så ja kan lägga upp bilder också
mer kommer imorgon glad långfredag å kramar från mig 
var rädd om er och varann