söndag 3 juli 2016

Alla tankar !

Hej alla .
ibland vill ja bara skriva varje dag ,men tiden  bara rinner iväg. Jobbar igen å hoppas att mitt vikariat blir förlängt.
Mina knän är bättre ja mår bättre och de först på kläder och kort man ser att jag gått ner.
Jag har ingen våg så de får bli va de blir i viktnedgång. får ont av pasta har provat de  idag så nu väntar ja med de  igen.

Annars tycker ja livet är underbart,Evelina kommer hem i 2 veckor tror vi på sin semester, ja jobbar då sen i vecka 29 och 30 är ja ledig.
Då ska vi till värmland några dagar när vi ska på brölopp. Min stora son ska gifta sig min lille Ronny 30 år å två barns pappa . med snart en fru och villa de bara hund å volvo som fattas. 😁

Jag som känner mig som 35  år själv 😂kan ju inte ha nån ja ska gifta bort som är 30 år 😙

Idag är en skön slappar söndag. Igår städade vi bakade gifflar och ja cyklade en tur. Idag fortsatte vi med sortering av strumpor, tvätt sortering och inläggning av rena kläder.

Har även varit och kollat Malin och Freddys nymålade hus som blev vitt . Fick även en gammal väderkvarn och liten husvagn. några lyktor och vatten kanna som ska pimpas med lite färg.
Behöver även en som kan göra nya vingar till väderkvarnen. Jag har idag cyklat och gått en promenad med hjälp av min nya app runkeper 😂😂
eller läser man fort blir de runke per .

Mätt och go smög ja mig ut i hammocken medan mina barn är ute å leker nån cyklade te kompis några slappar med sina paddor. De härligt när man kan känna sig ledig.

Ska försöka komma igång å blogga mer från å med nu i juli 2016
Va nu rädd om er kramar i massor ❤❤❤